Estetisk tandvård Stockholm | Tandläkare Agneta Berneheim

Specialister leenden

Meny

ERBJUDANDE: Har du en önskan om ett vackrare leende? Vi erbjuder gratis estetisk konsultation!Till erbjudandet här »

Tandblekning

Tandblekning

Kaffe, te, rökning, snus, rödvin etc. gör tänderna missfärgade, medan vanligt åldrande får tänderna att med tiden bli mörkare. För att göra tänderna vitare och vackrare finns numera många olika metoder varav vi erbjuder de bästa som idag finns på marknaden. Vi har lång erfarenhet av både hemmablekning med individuellt anpassade blekskenor och så kallad kliniktandblekning, där hela tandblekningen sker i en sittning på en till två timmar hos oss på praktiken. Vi kan med vår erfarenhet säga ganska exakt vilken ljusare nyans du kan uppnå med denna typ av behandling.

Vi har arbetat med tandblekning sedan 2003 och har lång erfarenhet av olika metoder och fabrikat. Hos oss utför endast legitimerad tandvårdspersonal våra tandblekningar.

Tandblekning med skenor

För dig som vill bleka tänderna själv hemma finns möjlighet att bleka med individuellt tillverkade blekskenor. Vi tar avtryck på dina tänder och du får en återbesökstid då vi provar skenorna samt noggrant instruerar dig hur du skall använda blekningsgelen och hur du skall sköta dina skenor.

En hemmablekning tar mycket längre tid än en stolsblekning, upp till fjorton dagar, men med lite tålamod kan du få ett mycket gott resultat. Eftersom det finns en mängd olika blekningspreparat hjälper vi dig välja det preparat som passar just dig bäst. Du kan välja att bleka på dagen eller under natten.

Airflow

Med Airflow avlägsnas ytliga beläggningar och missfärgningar snabbt och lätt från dina tänder. En stråle av luft, bikarbonat och vatten avlägsnar utan smärta fläckar och spår av t.ex. kaffe, te och tobak. Eftersom Airflow-sprayen smakar citron eller mint så känns det efteråt mycket fräscht och behagligt i munnen och du får omedelbart ett vitare, vackrare leende.

Vanliga frågor och svar

Är tandblekning farligt?
Tandläkaren måste naturligtvis undersöka tänderna först och behandla skadade tänder innan tandblekningsbehandling kan påbörjas. Du skall ha varit hos tandläkare/tandhygienist inom den senaste tre-månadersperioden före tandblekning eller först komma på en konsultation.

Vilket resultat kan man förvänta sig?
Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgning. För att få en rättvis bedömning boka in dig för en konsultation.

Hur lång tid tar det innan mina tänder blir missfärgade igen?
Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Vanligast är att man vill göra om behandlingen efter två till fem år.

Hur kan mina tänder bli vita utan att de tar skada?
Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fall används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Exempel på tidigare utförda tandblekningar av Agneta Berneheim - Specialister Leenden

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Jag vill veta mer om tandblekning. Kontakta mig på:  Vi är en av få svenska kliniker som specialiserat sig på estetisk och kosmetisk tandvård. Vi erbjuder de allra senaste behandlingsmetoderna, har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk-kosmetisk tandvård, kron-och broprotetik och bettfunktion.

  Skalfasader

  Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att korrigera en ojämn tandrad. Ta mig till skalfasader

  Porslinskronor

  Porslinskronor fungerar som ett skal som cementeras fast över din egen tand för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder. Läs mer om porslinskronor

  Implantat

  Om du har förlorat en eller flera tänder p.g.a. olycksfall eller tandlossning så går det att ersätta dina förlorade tänder. Läs mer om implantat

  Bettfunktion

  Bettfunktionen är oerhört viktig för att form och estetik skall förbli hållbart, vackert och problemfritt. Mer om bettfunktion