Estetisk tandvård Stockholm | Tandläkare Agneta Berneheim

Specialister leenden

Meny

ERBJUDANDE: Har du en önskan om ett vackrare leende? Vi erbjuder gratis estetisk konsultation!Till erbjudandet här »

Om kliniken

Välkommen till den ledande kliniken inom Estetisk Tandvård!

Hos Tandläkare Agneta Berneheim erbjuder vi dig lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk tandvård, kron-och broprotetik samt totala bettrehabiliteringar. Vi utför givetvis även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist.

Vi tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är vi stolta att kunna erbjuda våra patienter en förstklassig tandvård utförd med den senaste och mest avancerade dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö.

En behaglig väg till ditt nya leende

Vi arbetar för att ditt tandläkarbesök hos oss ska bli så behagligt som möjligt. Vår målsättning är att tillgodose våra patienters önskemål och att alla ska gå härifrån glada och nöjda. Det finns ingen anledning att ha något annat än ett friskt och vackert leende och vi arbetar för att varje patient ska få just det. Anförtro ditt leende till oss!

För dig som är missnöjd med formen eller färgen på dina tänder innebär behandlingen hos oss att du vågar skratta och le igen. Våra behandlingar inbegriper bland annat tandblekning, skalfasader, porslinskronor, porslinsinlägg, porslinsbroar, implantat och vanliga kompositfyllningar. Vi har även lång erfarenhet av att behandla dig som är tandvårdsrädd.

Några ord om tandvårdsrädsla

Orsaken till tandvårdsrädsla, eller så kallad tandläkarskräck, är oftast att patienten haft tidigare negativa erfarenheter hos tandläkaren. Det kan bero på bristande kunskaper hos tandläkaren, dålig dialog mellan tandläkare och patient eller att tandläkaren på grund av tidspress inte givit patienten den tid som behövts för att varva ner, bli bekväm i situationen eller helt enkelt få effekt av en eventuell bedövningsspruta. Hos oss behöver du inte oroa dig för något sådant. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg och avkopplad innan behandlingen sätter igång och ser alltid till att du får den bästa möjliga behandlingen. Somliga patienter efterfrågar narkosbehandlingar, men då de är både tidskrävande och kostsamma har vi istället valt att genom andra metoder ge en så smärtfri behandling som möjligt.

Så arbetar vi

Vårt mål är inte att erbjuda lagningar på löpande band, utan att göra så hållbara och estetiskt tilltalande behandlingar som möjligt – även om det tar lite extra tid. Till exempel bygger vi upp alla fyllningar genom tunna lager som vi härdar ett efter ett, istället för att bara göra ett fåtal härdningar. Det tar lite extra tid, men innebär att resultatet blir jämnare och mer hållfast. Vi ser också till att gemensamt arbeta tillsammans med dig för att du ska få friska och vackra tänder som du vet hur du ska ta hand om – med resultatet att våra patienter blir friska i munnen och sällan får nya hål.

Vi har nära samarbete med specialister inom käkkirurgi och implantatkirurgi, rotbehandlingar och tandreglering. Inför ett ingrepp gör vi tillsammans med dig en ordentlig terapiplanering för att se till att du får precis den behandling du efterfrågar och behöver. När ingreppet är genomfört så får du hjälp att ta hand om dina tänder på bästa sätt av vår kunniga tandhygienist Drandafile Rrecaj.

Kompetens, erfarenhet och intresse

Vi har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk och allmän tandvård, och vidareutbildar oss kontinuerligt för att följa den senaste utvecklingen inom branschen. Eftersom nya material och tekniker för behandling hela tiden utvecklas fordras inte bara utbildning och erfarenhet, utan också ett genuint intresse, för att veta vilken behandlingsmetod som ger bäst resultat. Vi tycker det är roligt och stimulerande att höja vår kompetens, vilket innebär att du som patient kan känna dig säker på att alltid få den bästa möjliga vården.

Agneta Berneheim

Tandläkare Agneta Berneheim tog sin examen på Tandläkarhögskolan i Stockholm, Odontologiska Fakulteten på Karolinska Mediko-Kirurgiska Institutet. Hon öppnade tidigt egen privatpraktik på Stureplan i Stockholm samtidigt som hon var lärare på avdelningen för Cariologi på Tandläkarhögskolan. Agneta gick sedan sin postgraduate-utbildningen på The L.D. Pankey Institute for Advanced Dental Education, University of Miami, USA, där man specialiserar sig på kron-och broprotetik, bettfysiologi, bettfunktion och totala bettrehabiliteringar. Agneta är en av få i Sverige som gått hela utbildningen.

Under tio års tid bodde och arbetade Agneta i Zuerich, Schweiz. Där arbetade hon nära Prof. P. Schärer och blev som enda kvinnliga tandläkare och enda utlänning invald i den s.k. ”1000-Club”, vilket var en stor ära.

Sedan 2003 är Agneta aktiv medlem i Swedish Academy of Cosmetic Dentistry (SACD) samt American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD). För att få vara medlem måste man kontinuerligt vidareutbilda sig; för SACD innebär det åtminstone två kurser om året, och för AACD minst en veckolång kurs i USA vartannat år. Agneta tycker det är väldigt roligt att lära sig nya metoder och testa nya material och går därför ständigt på fortbildningskurser i Sverige, Schweiz, Tyskland, Spanien, Frankrike, Kroatien, Portugal och USA.


Tandtekniker

Vi samarbetar med några av Sveriges mest kunniga och välutbildade tandtekniker. Det innebär att våra protetiska arbeten håller mycket hög kvalitet och blir så ”osynliga” som möjligt. Ofta får du själv besöka tandteknikern som gör dina nya tänder, vilket innebär att du kan vara säker på att färg och form blir exakt som du vill ha dem.

5-års garanti

Som ett bevis på det förtroende vi har för vår expertis ger vi fem års garanti på samtliga protetiska behandlingar. Detta under förutsättning att du kommer på regelbundna kontroller och besöker någon av våra tandhygienister minst en gång om året.

Vi är medlemmar i AACD, SACD, Privattandläkarföreningen och är anslutna till Försäkringskassan.

Bilder från vår klinik

Interiör Tandläkare Agneta Berneheim

Interiör Tandläkare Agneta Berneheim

Interiör Tandläkare Agneta Berneheim

Jag är intresserad av att bli patient hos er. Kontakta mig på:  Vi är en av få svenska kliniker som specialiserat sig på estetisk och kosmetisk tandvård. Vi erbjuder de allra senaste behandlingsmetoderna, har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk-kosmetisk tandvård, kron-och broprotetik och bettfunktion.

  Skalfasader

  Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att korrigera en ojämn tandrad. Ta mig till skalfasader

  Porslinskronor

  Porslinskronor fungerar som ett skal som cementeras fast över din egen tand för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder. Läs mer om porslinskronor

  Implantat

  Om du har förlorat en eller flera tänder p.g.a. olycksfall eller tandlossning så går det att ersätta dina förlorade tänder. Läs mer om implantat

  Bettfunktion

  Bettfunktionen är oerhört viktig för att form och estetik skall förbli hållbart, vackert och problemfritt. Mer om bettfunktion