Estetisk tandvård Stockholm | Tandläkare Agneta Berneheim

Specialister leenden

Meny

ERBJUDANDE: Har du en önskan om ett vackrare leende? Vi erbjuder gratis estetisk konsultation!Till erbjudandet här »

Estetisk tandvård

Vi är unika på estetisk tandvård

Välkommen till den ledande tandvårdskliniken inom estetisk tandvård!

Vad är Estetisk Tandvård?

Estetisk tandvård syftar till att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, missbildade eller skadade tänder samt att ersätta saknade tänder.

Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vår strävan är att kombinera perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende. När behandlingen är avslutad kommer du att vara stolt över ditt vackra leende som ger dig ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet.

Vi är en av få svenska kliniker som specialiserat sig på estetisk och kosmetisk tandvård. Hos tandläkare AGNETA BERNEHEIM-SPECIALISTER LEENDEN erbjuder vi de allra senaste behandlingsmetoderna och vi har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk tandvård, kron-och broprotetik samt bettrehabiliteringar.

Våra duktiga tandtekniker finns i Stockholm, vilket underlättar arbetet med färgtagning och diskussioner om form och funktion på dina nya tänder, oavsett om det gäller en enstaka skalfasad eller total bettrehabilitering med både porslinskronor, porslinsbroar, skalfasader och implantat.

Vi är specialutbildade för att kunna bedöma vilken behandling som passar just dig bäst och vilket slutresultat som vi tillsammans kan förvänta oss. Vi fotograferar enligt AACD:s riktlinjer både före och efter behandlingen för att säkerställa resultatet.

Läs mer om porslinskronor, porslinsbroar, skalfasader och implantat.

Komposit ett starkt, formbart och estetiskt alternativ till porslin

Komposit är ett mycket skonsamt material, som kan modelleras direkt på tänderna utan att påverka den ursprungliga tandsubstansen. Komposit är det naturliga valet då man skall laga tänderna, men även ofta som förstahandsval efter ett olycksfall eller för att göra estetiska förbättringar hos unga individer. Det är billigare, snabbare och skonsammare för tänderna än skalfasader i porslin och är ett alternativ i många estetiska fall.

Tandreglering

Om du har sneda eller trångställda tänder, kan en tandreglering vara en bättre behandlingsmetod än exempelvis skalfasader. Vilken behandling som passar bäst för dig och dina tänder planerar vi i samråd med dig och vår ortodontist. Vi är certifierade att utföra s.k. osynlig tandreglering med Invisalign.

Här kan du läsa om vår behandlingsgång »

 

 

Exempel på utförda behandlingar av skalfasader i komposit av Tandläkare Agneta Berneheim

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Tandreglering och skalfasader
Före
Efter
Tandreglering och skalfasader
Före
Efter
Vi är en av få svenska kliniker som specialiserat sig på estetisk och kosmetisk tandvård. Vi erbjuder de allra senaste behandlingsmetoderna, har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk-kosmetisk tandvård, kron-och broprotetik och bettfunktion.

Skalfasader

Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att korrigera en ojämn tandrad. Ta mig till skalfasader

Porslinskronor

Porslinskronor fungerar som ett skal som cementeras fast över din egen tand för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder. Läs mer om porslinskronor

Implantat

Om du har förlorat en eller flera tänder p.g.a. olycksfall eller tandlossning så går det att ersätta dina förlorade tänder. Läs mer om implantat

Bettfunktion

Bettfunktionen är oerhört viktig för att form och estetik skall förbli hållbart, vackert och problemfritt. Mer om bettfunktion